De smaak van levensvreugde

Hoofdzakelijk streekgebonden – de bazin aan het kookvuur

Regionale producten en een kwaliteitsbewuste, verse bereiding staan in onze keuken centraal.

Restaurant

Ons restaurant is alleen open voor het halfpension. Er is geen menu “à la carte” meer. Het lunchmenu wordt geserveerd tussen 12 en 14 uur.

Externe gasten en hotelgasten die een overnachting met ontbijt geboekt hebben, kunnen op reservering echter wel van ons halfpensionsmenu ( met drie of vier gangen ) genieten.

De versheid en kwaliteit van de producten, die bij voorkeur uit de streek komen, vormen de basis voor een goede maaltijd. Wij verwennen onze gasten elk seizoen met culinaire delicatessen zoals verse asperges in het voorjaar, frisse salades in de zomer en populaire wildgerechten in de herfst. In de zomer serveren wij onze maaltijden graag ook op ons overdekt panoramaterras.

Terras

Al bij de eerste lentezon, maar ook onder de laatste herfstzonnestralen kunt u op ons panoramaterras de sfeer van de wondermooie natuur opsnuiven en genieten van het uitzicht op de Our.

Ons terras is ook goed toegankelijk voor rolstoelen.

Gezellig samenkomen in de bar!

Voor een aperitief, een digestief of zomaar – breng een bezoekje aan onze bar, waar wij u met een uitgebreid aanbod zullen verwennen.

Geniet van een fris blond biertje van het vat, of kies uit een ruime selectie Belgische bieren op fles en speciale sterke dranken.

Uw feest in hotel Rittersprung

Er zijn vele gelegenheden om met familie, collega´s of vrienden iets te vieren. Hoewel wij eind 2016 ons restaurant gesloten hebben, staan wij nog graag paraat voor verenigingen, familiefeesten, enz.

Reserveeren op tijd. Wij geven u graag advies.